Metallisatie Callens

Breulstraat 115-117
8890 Moorslede

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Metallisatie Callens

Metallisatie Callens te Moorslede, West-Vlaanderen

Metallisatie Callens is uw specialist metalliseren te Moorslede sinds meer dan veertig jaar. Bij ons kan u terecht voor de metallisatie met zink en aluminium van grote en kleine voorwerpen. Zo hebben we bv. een schuifpoort van 22m lang op ons palmares staan. Een correcte service voor een correcte prijs met korte levertermijnen, dat bieden wij u graag aan.

 

Waarom metalliseren?

Onbeschermd staal dat wordt blootgesteld aan lucht en water, is onderhevig aan corrosie. Dit leidt op termijn tot schade. Deze schade kan vermeden worden door preventief een bescherming aan te brengen.

Hiervoor zijn verschillende methoden. Eén daarvan is metalliseren. Zink of een zink-aluminium legering is het ideale element in de strijd tegen corrosie.

 

Proces van metallisatie

Een goed eindresultaat begint met een goede voorbereiding van het oppervlak. Hiervoor wordt er gestraald met staalkorrels. Zo wordt het oppervlak grondig gereinigd en worden alle hoekjes en kantjes perfect bereikt. Dan wordt de zink-aluminium legering gesmolten op het metaal. Dit zorgt ervoor dat het metaal beschermd wordt en een langere levensduur krijgt. Hierna kan het oppervlak nog een verflaag krijgen. Ook hiervoor kan u terecht bij Metallisatie Callens. Men kan u verschillende verfmethodes voorstellen met verf in elke door u gewenste kleur. Wist u trouwens dat ook de zorg om het milieu bij ons centraal staat? Zo wordt zink verzameld en afgevoerd om gerecycleerd te worden en in zinkhoudende verf gebruikt te worden.

 

U wenst meer informatie over wat wij voor u kunnen doen? U wenst een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

 Bereken route